مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی قانون عسر و حرج

با سلام و عرض ادب
میخواستم بپرسم در قانون عسروحرج
ملاک به حضور زن تو خونه شوهر بوده که متحمل سختی شده .
یا حتی اگه مثلا یک سال زن خونه شوهرشو ترک کرده باشه و متحمل سختی نشده باشه بازم عسروحرج بهش تعلق میگیره .
دردوصورت چه حضور زن چه نبودن زن
میتواند ادعای عسروحرج کنند.
یا فقط درصورتی میتوانند ادعای عسروحرج کنند که خودشون درخونه شوهرحضورداشته اند.
ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما بسیار کلی می‌باشد عسر و حرج برای هر شخصی مصداق خاص خودش را دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عسر و جرح دایره وسیعی دارد و تمثیلی است
برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

عسروحرج یعنی وضعیتی که زوجه را با دشواری روبرو کرده و دیگر امکان ادامه زندگی به ان صورت ممکن نباشد ، عدم زندگی در منزل مشترک و بلاتکلیفی نیز میتواند از مصادیق عسروحرج باشد بستگی به پرونده و اوضاع و احوال حاکم بر ان دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام عسروحرج بستگی به پرونده و اوضاع و احوال حاکم بر آن دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خونه شوهر بودن یا نبودن ملاک نیست موارد عسر و حرج در عقدنامه نوشته شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین عسر و حرج و تشخیص آن با مقام قضایی است معمولاً ترکش مدت 6 ماه زندگی مشترک بدون اراده زوجه در معنای عام می‌تواند عسر و حرج محسوب شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای تحقق عسر و حرج زوجه ، باید ادامه زندگی برای زوجه همراه با مشقت و سختی باشد
عسر و حرج زوجه باید احراز و اثبات گردد