مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه

با سلام اینجانب سرپرست خانوار 4 نفری می‌باشم 2 سال است به دلیل ضمانت وام بانکی کلیه حساب هایم مسدود شده آیا راهی برای لغو مسدودی حساب یارانه میباشد ممنون.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخصوص لغو مسدودی رایانه بین محاکم اختلاف نظر است میتونید درخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به شعبه مربوطه مراجعه و درخواست خود را مطرح کنید � صورت صدور دستور مساعد از جانب قاضی می‌توانید رفع مسدودی حساب یارانه را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور داده موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خودتان احتمالا خیر
در خصوص دیگر افراد تحت تکفل شما می توانند درخواست دهند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حساب یارانه قابل توقیف نیست به مرجع مسدود کننده اعتراض نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام حساب یارانه قابل توقیف نیست به مرجع مسدود کننده اعتراض نمایید هر چند که بین محاکم در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است یارانه خودتان چون متعهد و مدیون میباشید
سایرین یعنی افراد تحت تکفل می‌توانند طی لایحه تخصصی اقدام به رفع مسدودی نمایند....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

یارانه خودتان خیر
و وجوه حاصل از یارانه مستثنیات دین تلقی نمیشود