مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد قانون کار

با سلام. اینجانب مدت شش سال در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم. ماه گذشته از سمت مدیر کارگاهی بنده را به سمت سرپرست اجرایی کارگاه منصوب کردند. ضمنا حق مدیریت را از این جانب حذف کردند که خوب این منطقی میباشد اما علاوه بر ان حقوق پایه اینجانب را نیز کم کردند. که سوال بنده در خصوص کم کردن حقوق پایه است که قانونی میباشد یا خیر. و اگر قانونی است بر اساس کدام ماده قانون میباشد.
با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر قرادادتان مبلغ مشخصی داشته و کمتر از آن مبلغ پرداخت می شود و مهلت قراردادتان تمام نشده نمی توانند. پرداخت جدید باید طبق قرارداد جدید باشد.