مشاوره حقوقی رایگان - شکايت از وکيل

سلام
در مبایعه نامه ای در سال جاری آپارتمانی به یک فردی که‌ وکيل دادگستری تهران است‌ فروخته‌ شد
ایشان مبلغ اوليه را دادند و روز تحويل و پرداخت اصل مبلغ گفتند ندارند و عدم حضور دفترخانه هم دریافت شد
با وکيلی قرارداد بستم که پیگیری کند
با صحبت با قاضی پرونده و حوزه بازرسی و بررسی دقیق مشخص شده وکيل من احتمالا با خیانت به من با آقای خریدار که وکيل است‌ تبانی کرده که بيش از 6 ماه اطاله دادرسی سبب شده
شکايت از وکيل با مستندات روشن‌ تحويل کانون وکلای کرج شده
اما از آن جایی که وکيل من عضویت بلند مرتبه‌ در کانون‌ دارد، شکايت من در هیئت رئیسه گیر کرده و به دادسرای انتظامی ارجاع نمیشد
وکيلی هست که با دل جان از حق الناس در کانون‌ کرج دفاع کند؟ 350میلیون تومان هم آقای وکيل من گرفته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد شمااهمیت دارد برای انتخاب وکیل بابررسی پروفایل باتوجه به تخصص وشهر موردنظر انتخاب واز طریق سایت درخواست وکیل دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متن قرارداد شما با وکیل دوم و متن مبایعه نامه شما با وکیل اول و متن دادخواستی که وکیل دوم به دادگاه تقدیم کرده و متن شکواییه ای که شما به کانون وکلای کرج تقدیم کردید را باید ببینم
اگه تمایل دارید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من ( وکیل کشاورز) تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادراه با ینده تماس بگیرید تا شرح موضوع را باهم مرور و انشالله احقاق حق واقعی نماییم