مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو بعد از تعویض پلاک

سلام و عرض ادب
من پراید مدل 82 رو تقریبا یک ماه پیش خریداری کردم بدون اینکه کارشناسی ببرم به دلیل این که اعتبار برگه کارشناسی 12 الی 24 ساعت بیشتر نیست اقدام نکردم و من در قولنامه قید کردم که از کم‌و‌کیف ماشین مطلع و با صحت و سلامت خریداری نمونده ام و اثر انگشت و‌امضا و الان تعویض پلاک هم کردم منتهی ازفروشنده به دلیل پوسیدگی جای زاپاس میخواهم شکایت کنم آیا الان که تعویض پلاک انجام شده و توی قولنامه قید کردم میتونم اقدام قانونی کنم و فسخ کنم معامله رو یا امکانش بعد از تعویض پلاک وجود ندارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما نوشته اید که از کم و کیف ماشین آگاه بوده‌اید هیچ اقدامی نمی‌توانید بکنید معامله قطعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی ، نیاز به بررسی مفاد و شروط مندرج در قرارداد است
برای فسخ قرارداد از بابت خیار عیب ، باید نوع معایب خودرو مشخص گردد