مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو بعد از تعویض پلاک

من یک دستگاه خودرو خریدم با کیلومتر پایین، بعد از مدت کوتاهی متوجه شدم که کارکرد واقعی نیست و دستکاری شده، پس از اعتراضم فروشنده گفت که خودرو رو خودم به همان مبلغ میخرم و پولت را پس میدهم و نرو شکایت کن. آیا انجام این کار قانونی هست؟ برای من مشکلی پیش نمیاد؟ آیا یک متن فسخ قرارداد هم آماده کنم؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

مبایعه نامه تنظیم کنید و خودرو را به او با همان قیمت مدنظر بفروشید.