مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو بعد از تعویض پلاک

با سلام . یک سوالی داشتم . من خودروی خودم رو به علت ثبت نام در شرکت خودروسازی یک دفعه خواستم بفروشم ، من به شدت مریض سرماخورده بودم و تاصبح بیدار بودم یک ساعت خوابیده بودم که دیدم برادرم یک مشتری آورده به من گفت لباس بپوش بریم نقاش و رفتیم نقاش و .. مستقیم گفتن بریم دفترخونه وکالت بدهی ، و طرف نشست تو ماشینم ، من اون موقع باخواهرم تلفنی حرف زدم چون قرار بود بفروشم بریزم به سایت شرکت و گفت این ها ظرفیت دارد و ماشین رو سر وقت نمیدن و ... ، این شد من پشیمون شدم ، و 6 میلیون هم لوازم جانبی داشتم رو خودرو ، و نه به من فرصت تصمیم گیری دادند و نه این که لوازمم رو بردارم از طرفی برادرم اصرار داشت که بفروش سود میکنی ، و من رو تو شرایط انجام شده قرار داده بودند.
سوالم اینه ایا من میتونم به علت این که حالم خوب نبوده و حتی شب قبلش مست بودم و از طرفی بیخوابی و مریضی ، آیا میتونم ماشین رو پس بگیرم ؟! چون فروختم دیدم تو سایت ماشین ظرفیت پرشده ، آیا میتونم به علت هشیاری نامناسب ماشین رو پس بگیرم؟! طرف تعویض پلاک هم کرده خیلی پشیمونم ماشین رو دو هفته هست فروختم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فروش اتفاق افتاده است پس گرفتن دلایل قوی می‌خواد