مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حساب بانکی دیگری

سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم در مورد سایت های شرط بندی
اگر کسی با حساب شخص دیگری توی سایت های شرط بندی واریزی داشته باشه(فقط هم باخت داشته )
ایا ممکنه برای صاحب حساب مشکلی پیش بیاد ؟
چون صاحب حساب خودشون از موضوع بی خبر بودن
و همچنین شخصی که توی سایت وارد شدن زیر 18 سال هستن

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله چون عضویت در سایتهای شرطبندی جرم است

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
کسی نمی تونه بدون همکاری با صاحب حساب، کارت بگیره و ازش استفاده کنه. و در این موارد جوابگو فقط صاحب حساب است و این بهانه ها رو بازپرس قبول نمی کنه.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حساب‌های فرد مذکور مسدود می‌شود از طریق پلیس فتا مورد پیگیری قرار می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مراجع قضایی حساب را مسدود و برای صاحب حساب پرونده تشکیل می شود.
طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم و تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق تعیین می شود.