مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی

سلام وقتتون بخیر ممنون میشم اگه امکان داره این سوال منو جواب بدید❤️ یه نفر از من خواسته که به علت مسدودی کارت های بانکیش، حساب بانکی باز کنم که با اون حساب بتونه از بانک دستگاه پوز بگیره و چند وقتی با حساب من کار کنه. آیا امکان سواستفاده و ایجاد دردسر برای من رو داره؟ خیلی ممنونم ازتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هیچ وجه این کار را نکنید درد سر فراوانی در پی دارد.
ایشان میتواند از طریق کارت شما پولشویی کند، کلاهبرداری کند و فرار مالیاتی داشته باشد که همه به حساب شما تمام می شود و جبران خسارت مردم یا دولت برعهده شماست و اگر کلاهبرداری کند مجازات زندان هم دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قطعاً برای شما مشکل پیش میاد و آدم عاقل به نظر بنده چنین اشتباهی نمی کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این کارو انجام ندهید چرا که ممکن است به عنوان پولشویی تمام حساب‌های شما بسته شود ممنوع الخروج شوید مالیات به شما تعلق بگیرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بلی مشمول مالیات می‌شود و هر سواستفاده ای از آن به نام شما تمام میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله قطعا مسائلی برای شما به همراه دارد و ر اتفاقی بیفته مثلا پرونده مالیاتی سنگین و هر اقدام دیگری تمامی حساب های شما در معرض مسدودی قرار می‌گیرد