مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین قولنامه که قبلا وکیلی داشته

با سلام
من میخوام یه زمینی بخرم به صورت قولنامه ای تمام قولنامه طرف معتبره و حتی قولنامه های قبلش،فقط قبلا که حدود 30 سال پیش میشه زمین و تمام زمین های اطرافش مال یه نفر بودن که همه رو وکالتی به شرکت اتوبوسرانی میفروشه بعد هم اونا زمین هارو تقسیم بندی میکنن و وکالتی میفروشن و باز بعد هم همینطور چند بار وکالتی خریدو فروش میشه بعد از سال 86 زمین ها دیگه قولنامه ای خرید و فروش شدن تا الان
حالا سوالم اینه با تو جه به این قبلا این زمین وکالتی خرید و فروش و الان وکالت نامه ها بخاطر فوت شخص و بی اعتبار بودن وکالت باطل شدن حالا این قولنامه و زمین معتبره یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قرارداد های تنظیمی معتبر است
البته مفاد آنان نیز حائز اهمیت است