مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت رسیدگی به پرونده

با سلام یک پرونده اعتراض شخص ثالث اجرایی در ابتدا در شورای حل اختلاف رای عدم صلاحیت گرفت و پرونده به شعبه 3 دادگاه حقوقی رفت.قاضی شعبه حل اختلاف همان قاضی شعبه 3 حقوقی است.پرسش این است آیا شعبه 3 صلاحیت رسیدگی به این پرونده را دارد؟با توجه به یکی بودن قاضی هر دو شعبه و اینکه رای شورای حل اختلاف قبلا به امضا و تایید همین قاضی رسیده بود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید دید از موارد رد دادرس است یا خیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید مشاوره تلفنی بگیرید تا راهکار درست ارایه شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

منعی به لحاظ شکلی ندارد شورا صلاحیت ورود نداشته و وارد ماهیت دعوا نشده