مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین بایر

با سلام و درود.
اگر‌ مالک زمین کشاورزی فوت شده و ورثه زمین را با ارائه دادخواست و با نظر کارشناس دادگستری در قطعات چند صد متر مربعی بین خود تقسیم نموده و چندین سال به حال خود رها کرده و زمین به صورت بایر در آمده باشد، باز هم در صورت ساخت و ساز ؛ تغییر غیر مجاز اراضی باغی و کشاورزی تلقی و جرم تلقی می شود ؟
با سپاس فراوان
شریفی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در آن زمین کشت نشده باشد یا سه سال از تاریخ تغییر کاربری گذشته باشد جرم تغییر کاربری از سوی جهاد قابل قبول نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر کشت صورت نگرفته باشد جرم تغییر کاربری به وقوع نپیوسته است.