مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین بایر

باسلام و عرض ارادت خدمت وکلای محترم
بنده زمینی به مساحت 1 هکتار به بر جاده دارم که از سال 1360 داری دیوار بوده که بخش زیادی از دیوار آن هم خراب شده دارای ستد تک برگ ششدانگ هستم ... زمین فوق فاقد آب کشاورزی میباشد و به مدت 40 سال هست که در آن کشاورزی نمی‌شود...
سوال بنده . می‌خواهم اقدام به تاسیس گاراژ خدماتی ماشینهای سنگین بکنم زمین در خارج از محدوه شهر میباشد ...آیا ابتدا امر باید از وزارت صمت شروع به درخواست مجوز ساخت بکنم و یا اینکه از جهاد و یا از شهرداری همان منطقه ... از کدام ارگان بهتر است که اقدام کنم ..‌. آیا به این زمین مجوز گاراژ خدماتی می‌دهند.. ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد