مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری و ماده 100

با سلام
یه ساختمان مسکونی هست که 3 طبقه مسکونی دارد.

شهرداری آمده و حکم زده که طبقه اول این ملک که ما هستیم و کارمان پزشکی هم هست تغییر کاربری دادین باید اعاده بشه به کاربری مسکونی
میخواستم بدونم مگر پزشکان و وکلا از این قاعده مستثنی نیستند؟

ممنونم

پاسخ ها :

مجید کریمی

مجید کریمی :

مشکلی برای طبابت نیست

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، استفاده از واحد مسکونی بعنوان مطب استفاده تجاری محسوب نمی گردد مشروط به اینکه استفاده کننده مالک باشد و نه مستأجر .

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید