مشاوره حقوقی رایگان - غیبت زندانی رای باز

سلام عذرخواهی میکنم همسر من الان هشت ماهه که رای باز شده و حدودا 11 روزه که غیبت کرده و سر کار نرفته به دلیل مشکل جسمی بیماری الان میترسد برود و میگه مستقیم میفرستنش داخل زندان چی کار کنیم اگه برود داخل بدبخت میشیم چون چند بار غیبت کرده ولی دو روز .سه روز بازداشتش کردن باز آزادش کردن چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بالاخره باید قوانین رعایت شود وقتی که قانون از محکومین حمایت می‌کند و تخفیفاتی را برای آنها در نظر می‌گیرد آنها نیز موظف هستند که به قانون تمکین کنند در نهایت مرجع قضایی تصمیم گیرنده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید دلیلی قانع کننده به زندان جهت غیبتش ارائه دهد در غیر این صورت به صورت تنبیهی به زندان مسترد می‌گردد