مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در پارکینگ اختصاصی

با سلام
اینجانب ساکن آپارتمانی 6 واحدی هستم و بنا به دلایلی نیاز به نصب دوربین با زاویه دید پارکینگ شخصی خودم دارم.
چنانچه دوربین را در انباری اختصاصی خود نصب کنم زاویه ی دید آن پارکینگ شخصی خواهد بود و ماشین را کامل در بر می‌گیرد. حال آن که با اعمال تنظیماتی روی دوربین می‌توان چند متری از فضای مشاع ساختمان که در دید دوربین است را مات کرد.
با این توضیح درباره زاویه دید دوربین و این که تجهیز در انباری شخصی نصب است و در قسمت مشاع نیست آیا حقی برای دیگران ایجاب می‌کند؟ ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرگونه نصب دوربین در مشاعات باید با توافق همه مالکان ساختمان انجام گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر مشرف باشد همسایگان می‌توانند شکایت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که دوربین شما ایجاد مزاحمت برای سایرین نماید می‌بایست جمع آوریش نمایید