مشاوره حقوقی رایگان - پاس نکردن چک ثمن معامله

با سلام .بنده یک ماه گذشته یک دست مبل هشت نفره خریداری کردم بعد از دو هفته قسمت تکیه گاه مبل سه نفره دفرمه شد و با توجه به این که در فاکتور کالا ضمانت شده و این که یک فقره چک برای یک ماه دیگر دست طرف فروشنده دارم آیا میتونم چک رو پاس نکنم تا وقتی که برای من رفع ایراد کند یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک را باید پاس کنید ولی می‌توانید به استناد خیار عیب معامله را فسخ یا مطالبه ما والتفاوت نمایید به عنوان ارش

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هر یک از طرفین می‌بایست تعهدات خود را انجام دهند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از منظر حثوقی طرح دعوی کنید ولی عدم پرداخت چک موجب سو اثر چک میشود