مشاوره حقوقی رایگان - گران فروختن ملک

سلام و ارادت بنده یک باغ خریداری کردم در حدود 10 روز پیش ولی الان فهمیدم باغ رو بیش از حد گرون خریدم چه باید کرد در متن قولنامه قید شده اگه خریدار نسبت به وصول چک اقدام ننمایم بایستی خسارات پرداخت کنم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اما می‌توان ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تایید فسخ مطرح کرو

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از خیار غبن جهت فسخ معامله می توانید بهره مند شوید . به این شرط که کافه خیارات را در قرارداد ساقط نکرده باشید در غیر این صورت نمی توانید معامله را بر هم بزنید .

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه مبلغ واقعی از مبلغ خریداری شده بسیار کمتر است و تفاوت زیاد دارد و در واقع شما بیش از حد متعارف گران خریداری کرده اید ابتدا برای فروشنده اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد به علت خیار غبن ارسال نمایید و درصورتی که جهت فسخ قرارداد مراجعه ننمود به دادگاه دادخواست فسخ قرارداد از باب خیار غبن تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد به دلیل خیار غبن بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد بیع ارسال نمایید

و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار غبن فاحش مطرح نمایید و ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید سریعا به موجب اظهارنامه اعلام فسخ به دلیل خیار غبن شود