مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تحویل ملک توسط سازنده

سلام واحد پیش فروش خرید کردم برج 10 سال گذشته به مبلغ700ملیون که در قرارداد ذکر شده 500ملیون قبل از عید پرداخت شود که شده و زمان تحویل برج 3 بوده. از اون تاریخ وعده سر برج به ما داده که واحد به همراه کنتور آب مشترک وکنتور برق وگاز اختصاصی و مجزا تحویل بنده گردد بعد گذشت 8ماه از زمان تحویل تازه واحد آماده شده البته بدون کنتور گاز و برق که در قرارداد ذکر گردیده سازنده از بنده میخواد برم تحویل بگیرم و بابت خسارت که روزی300 هزار تومان بوده هیچ خسارتی رو گردن نمی گیرد و بنده هم اقدام کردم برای شکایت میخوام ببینم خسارت به بنده تعلق میگیرد یا نه؟ آیا سازنده میتونه از زیر این خسارت شونه خالی کنه یا نه ممنون میشوم راهنمایی ام کنید با تشکر از این برنامه.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بلهبا سلام شما می‌بایست الزام به ایفای تعهد را درخواست کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله تعلق میگیرد. زمان تحویل را صورتجلسه کنید