مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت دادگاه کیفری

سلام و احترام
فردی با سوء نیت و خصومت علیه من شکایتی مطرح کرده بود که پرونده تو دادگاه کیفری 2 مشمول مرور زمان شکایت شد و قرار موقوفی تعقیب صادر شد.
حالا رفته 2 بار دادخواست خسارت مطرح کرده که یکی ارجاع شده به شعبه کیفری رسیدگی کننده همون پرونده قبلی و اون یکی شورای حل اختلاف.
واسه جفتشون هم ابلاغیه وقت رسیدگی اومده برام و تو شورای حل اختلاف تشکیل جلسه رسیدگی هم شده.
ایا من میتونم تو دادگاه کیفری ایراد عدم صلاحیت بگیرم؟ به استناد این که دعوی خسارت زود تر در دادگاه حقوقی رسیدگی شده؟
همینطور میتونم به استناد شکایت های پی در پی ازش به عنوان مزاحمت و افترا شکایت کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دادگاه اگر لازم باشد خودش قرار اناطه صادر میکند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید بررسی شود جطور علی رفم موقوفی، دادگاه کیفری به خسارت رسیدگی می کنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بتوانید اثبات نمایید که ایشان سوء نیت داشته است