مشاوره حقوقی رایگان - ارشاد شاکی به دادگاه حقوقی

با توجه به رای وحدت رویه که حساب مبدا شاکی صلاحیت به دادگاه ان محل میدهد
حال اگر
تجدید نظر استان همه شکات رو به ارائه حقوقی ارشاد کنه و مستند به اقرار متهم به 6 فقره صرفا حبس و جریمه رو لحاظ کنه !
ایا میتوان صلاحیت دادگاه رو حذف نمود زیرا شاکی کیفری وجود ندارد که بتوان نسبت به اقرار متهم در دادگاه که پرونده در ان در حال رسیدگی است بررسی و رای صادر شود
به بیان واضح زمانی که شکات از دادگاه کیفری به حقوقی ارشاد شده اند عملا دیگر شاکی کیفری وجود ندارد پس دادگاه نیز در خصوص مجازات برای متهم صلاحیت ندارد!

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام
بله اگر دادگاه کیفری ساکی را به دادگاه حقوقی ارشاد کند برای متهم حکم برائت یا قرار موقتی تعقیب صادر میکند