مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت دادگاه

سلام عرض ادب ببخشید اگر شخصی درشهرخودش شکایت حقوقی انحام دهد وشخص دیکری درشهر دیگر درواخاهی ذکر کرده باشد عدم صلاحیت رو و هیچ توجه ای ب عدم صلاحیت نکنن وتجدیدنظر هم رایی شورا رو تایید کند و پرونده رو ارسال ب شهر بنده نکند راه اعتراض چیه ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تعيين صلاحيت رسيدگي
با دادگاه رسيدگي كننده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام راهی ندارد
حتما دادگاه صلاحیت داشته است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای تجدیدنظر قطعی و غیر قابل اعتراض است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید اقدامی کنید چرا که تعیین صلاحیت توسط مرجع رسیدگی کننده قبل از ورود به ماهیت دعوی مورد برسی قرار می گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق پرونده میباشد