مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه توسط مصالح

سلام برادرم با سوء استفاده از بی سواد بودن پدرم اقدام به گرفتن صلح نامه چاپی از او می کند البته شاهدی هم ندارد آیا پدرم می تواند آن را باطل کند .برادرم از دست پدرم شکایت کرده برای انتقال سند مذکور آیا کار برادرم قانونی است؟ لطفان راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به ادعاهای طرفین و ادله موجود دارد

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام چنانچه صلح معوض بوده بله پدرتان میتواند صلح نامه را باطل کند در مورد سوال دوم باید مفاد صلح نامه مطالعه شود