مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه و سواستفاده

پدرم وکالتی به برادرم داده در ابتدا نوشته این وکالت نامه غیربلاعزل است اما اختیارات بلاعزل دارد.؟ برادر و خانمش اجازه دخالت و اظهارنظر به وراث نمی دهند و والدین هم تحمیلا نه میلا ؟حرف و نظرشان هرچه باشد حتی خلاف شرع و سنت جرات رد حرف ایشان را ندارند؟ کشاورزی را بین وراث بعنوان ارث تقسیم و کسی که مخالف بوده پدر را وادار به ممنوع الارث کردند و مخالف را با زور وادار به اقرارنامه و نخواستن ارثیه و امضا توسط دیگر وراث می کند؟ (بنام والدین و بکام خودش) است. کلیه سپرده‌ها و درامدها و کارتهای بانکی در دست برادر است و ایشان بعضا خرید ملک بنام اولیا بخاطر برداشت از حسابشان و بعدا فروش بنام خودش انجام می دهد. بنام فرزندانش از پدر و مادر ملک خریده و قراردادش را محضری ثبت کرده؟الان از والدین (بیسواد و اعتماد زیاد) توسط وی بصورت مستند بنام والدین؛ تخلف ملکی و وام بانکی و غیره شکایت شده و هر کدام محکوم به جریمه های کلانی شدند؟ با اینکه از 7نفر وراث و مابقی فامیلها فقط ایشان مجاز به ارتباط است؟ در اینده امکان اثبات برای وراث برای فرار از بدهی بجا مانده هست؟ چگونه؟ بطور کلی سوء استفاده بعناوین مختلف و بدهکار بودن وراث در آینده ؟ امکان اثبات دارد چگونه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توضیحتان نا مفهومه، حضوری با مدارک تشریف بیارید دفتر

محمدرضا پروانیان

محمدرضا پروانیان :

سلام و وقت بخیر. موضوعات متعددی مطرح شده که نیاز است دسته بندی شود. مشخصا آیا پدر درقیدحیات هستند؟
اگر در قید حیات هستند، ایشان می تواندکلیه اموالشان رابه هرکسی که اراده کنند به روش هایی که درقانون تصریح شده، مانند هبه، صلح و… واگذارکند وبنابرقاعده واصل فقهی تسلیط انتقال دهد. نیازبه مذاکره حضوری وبررسی مستندات دارد.