مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی وکالتنامه

سلام من چندسال پیش از پدرم وکالتنامه برای انجام کارهای مالیاتی مغازه گرفتم و الان اون وکالتنامه گم شده، چیکار باید بکنم، آیا از اون وکالتنامه میتونن سوء استفاده کنن ؟

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. به دفتر اسناد رسمی که وکالتنامه رو صادر کرده مراجعه کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به شما وکالت داده‌اند .و فقط شما میتوانید از آن استفاده نمایید.به دفتر خانه مراجعه نمایید و یک نسخه رونوشت دریافت نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مراتب مفقودی وکالتنامه به دفترخانه تنظیم کننده اطلاع دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به دفتر اسناد رسمی که وکالتنامه در اون صادر شده مراجعه کنید