مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکالت بلاعزل با فریب

سال 88برادرم میخواست یک دونه کمپرسی لیزینگی بیاره به پدرم گفت که بیا وکالت کاری خونه رو بده به من تا بتونم سند رو بگذارم گرو شرکت .پدرم به همراه دو برادر دیگه ام رفتن دفتر خونه و وکالت بلا عزل از پدرم گرفتن پدرم بیسواد میباشد از برادرهام پرسید وکالت کاری هست دیگر و گفتن بله وپدرم امضا کرد حالا وکالت رو رو کرده میگه خونه رو خالی کنید و میگه که خونه رو خریده و دو نفر شاهد هم دارم وباید جبران خسارت کنید که از سال 88 خونه رو تحویل ندادید.
درضمن پدرم دو سال پیش خونه رو تقسیم کرده بین وراث و سند خورده برای همه
حالا تکلیف چیه لطف کنید راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد.
پیشنهاد می شود موضوع از طریق وکیل متخصص موضوع پیگیری گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دادخواست توسط پدر شما وجود خواهد داشت

طبق قانون وکالتنامه دلیل مالکیت محسوب نمیشود
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه سند رسمی به نام وراث است برادری که ادعای مالکیت می‌کند بایستی طرح دعوای مالکیت کند.
در جلسه رسیدگی شما و دیگر وراث در قالب لایحه دفاعیه هوشمندانه نسبت به رد دعوای برادر با اشاره به وکالتنامه‌ای که فاقد اعتبار است به دفاع از مالکیت خویش می‌پردازید.