مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین مشکل دار

زمین تجاری خریدم ولی پولی بابتش ندادم فقط مبایعه نامه امضا کردم رفتم شهرداری زمین مشکل داره اجازه ساخت نمی ده وزیر سازی زمین هم بدون مجوز انجام شده وزمین پارکینگ است وحالا صاحب زمین ازم شکایت کرده می خواستم نظر شما بدونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقتی زمین مشکل دارد باید به استناد خیار عیب یا تدلیس در معامله فسخ کنید در خصوص نحوه ان وتوضیح بیشتر بامن درتماس باشید از طریق سایت

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بدوا باید مفادقرارداد شما مطالعه شود و سپس می توان اظهار نظر حقوقی نمود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از خیارات برای فسخ فوری استفاده نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است چنانچه خیارات را از خود سلب و ساقط ننموده باشید امکان فسخ قرارداد وجود دارد.