مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله زمین مشکل دار

سلام زمین تجاری خریدم ومبایعه نامه هم امضا کردم ولی پولی بابتش هنوز پرداخت نکردم و متوجه شدم زمین مشکل دارد شهرداری به هیج عنوان اجازه ساخت وساز نمیدهد چون پارکینگ هست ولوله آب از زیر زمین رفته زمین سند دار می باشد من گفتم زمین رو نمیخوام حالا صاحب زمین از من شکایت کرده ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود تحت شرایطی شما حق فسخ قرارداد را داذید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به مفاد قرارداد دارد اگر بدون ایراد فروخته شده باشد شما امکان فسخ را خواهید داشت