مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشکل دار

سلام من یک ماه پیش ی زمینیو قولنامه کردم نصف پولو دادم نصف دیگشم چک دادم ک هنوز موعدش نشده حالا فهمیدم زمین مشکل داره چجوری پولمو پس بگیرم ؟و اینک اگر من شکایت کنم باز میتونه چکمو برگشت بزنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد شرایط فسخ وجود دارد دادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید و دادخواست استرداد ثمن دهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سوال شما مبهم است و نیاز‌به بررسی مبایعه نامه وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به قرارداد شما دارد اگر شرط فسخ داشته فسخ کنید واگر نداشته بایدارش مطالبه کنید