مشاوره حقوقی رایگان - کسب تکلیف

با عرض سلام
بنده این اصل ازدواج موقت صاحب یک دختر شدیم که الان 12 سالش است و حدودا11 سال پیش ازهم جدا شده ابم و دراین مدت با مادرش زندگی میکرد و بنده نیز نفقه پرداخت میکردم حال مادرش ازدواج کرده ونمیخاد بچه را نگه دارد ولی متأسفانه دخترم نمیاد بیاد با من زندگی کنه لطفا راهنمایی بفرمائید من تکلیفم چیست؟
ممنون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دختر پیش هرکس دوست داشت میماند وهزینه برعهده پدراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
دخترتان از سن حضانت خارج شده است اما شما به عنوان پدر ملزم به تهیه نفقه و مسکن و..برای فرزندتان هستید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دختر 12 ساله به بلوغ رسیده و حضانت منتفی هست و خود دختر تصمیم میگیره با مادر زندگی کنه یا پدر
لذا دراین خصوص راه حل قانونی وجودنداره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
والدین تکلیف حضانت و نگهداری از فرزند را خواهند داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مشاورین متخصص در امر مشاوره نوجوان و خانواده کمک بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دختر 12 ساله به بلوغ رسیده و حضانت منتفی هست ، دختر تصمیم میگیره با مادر زندگی کنه یا پدر و منعی وجود ندارد