مشاوره حقوقی رایگان - برگشت فرزندان فرزند خواندگی

با سلام درمورد فرزند خواندگی چند سالی است از هم جدا شدیم والان از همسر دوم صاحب فرزند شدم خواستم بدونم میشه بچه ها یعنی فرزند خواندگی از همسر اول نفقه آنها از عهده من جدا شوند یعنی به عهده من نباشند یا اصلا بر گرونده شوند به بهزیستی که نفقه انها از من سلب شوند با توجه به این که از من جدا شده اند وهیچ گونه تماسی با من ندارند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما به عنوان ولی باید نفقه را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نفقه فرزندان زوجه از همسر اول ، بر عهده شما نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نفقه فرزندان همسر بر عهده شما نیست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شما زوج هستید؟ فرزند مشترک هست؟ اگر فرزند مشترک هست شما مسئول هستید. چون سوال مبهم است لطفا تماس بگیرید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام وقتی فرزندخواندگی بازگردانده شده به بهزیستی یا به دلایلی جداشده یعنی از سرپرستی شما خارج شده