مشاوره حقوقی رایگان - اختلاس

سلام و خسته نباشید
من یک رییس بانک بودم یک سری وام‌های ده میلیون تومنی پرداخت کردم بعد از مدتی که وصول نشد بانک بعنوان سهل انگاری 3 ماه من را تعلیق نمود اما قاضی بعنوان اختلاس ثبت نمود و 9 سال زندانی اعمال نمود و 650 میلیون تومان رد مال . حال بانک رضایت داده و مکتوب برای قاضی نوشته و قاضی در جلسه گفت اختلاس نیست اما اگر حکم آمد اختلاس کرده بود و حالا برای. 520 میلیون تومنی بانک برای اجرای احکام نوشته که 258میلیون سود و1/600/000/000 تومان جریمه اعمال کرده آیا این میتواند اختلاس باشد و در حال حاضر 45 ماه در زندان هستم و هنوز 5 سال هم مانده . لطفاً راهنمایی فرمایید.ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قانون ارتشا اختلاس و کلاهبرداری بوده لذا رد مال و جبران خسارت متصور است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید وکیل بگیرید تا با مطالعه پرونده راهدحل را پیدا کند. گاهی پرونده مثل مسئله ریاضی است که باید دنبالدراه حل گشت.