مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی شعبه هم عرض

باسلام وعرض ادب
بنده مستخدم بانک بودم نظافت چی که پایان وقت به جای تحصیلدار به اتاق کلر یا پایاپای محل مبادله اسناد غیر نقدی میرفتم دراسناد انتقالی مبلغی کسری امد از من شکایت شد دادگاه بدوی به اختلاس محکوم وتجدید نظر به این دلیل که وکیل دلائل خاصی عنوان نکرده و حکم را قطعی کرد اعاده دادرسی در شعبه یک دیوان طبق بند های 5و6 ماده 272 سابق نقض و از شعبه همعرض خواسته شده به ماده 275 توجه شود با توجه به این که آخرین قطع تجدید نظر بوده پرونده به هم عرض بدوی رفته که دادگاه هم عرض بدوی ضمن این که من در زندان بودم در وقت فوق العاده وغیابی گفته که دلائلی که موجبات نقض حکم در دیوان عالی را فراهم کرده مشاهده نگردیده و حکم بدوی را مجددا تائید میکنم
درصورتی که دیوان گفته اختلاس یعنی بر حسب وظیفه در اختیار کارمند باشد دراین پرونده هیچ گونه پول یا سند شبه پولی دراختیار متهم نبوده و طبق بندهای 5 و6 نقض کرده

سئوال 1- آیا شعبه هم عرض تجدید نظر بوده یا بدوی
2- آیا دادگاه بدوی باتوجه به اینکه پرونده نیاز به تحقیقات بیشتر وحسابرسی داشته در وقت فوق العاده وغیابی با وجود ایرادات اساسی دیوان عالی طبق ماده 272 سابق واشاره واینکه دادگاه محترم همعرض به ماده 275توجه خواهد نمود می‌توانسته رسیدگی نکند ودادنامه بدوی را مجدد تائید کند
3- اعاده دادرسی من اعمال بند های 5و6 ماده 272سابق بوده برای اعاده دادرسی مجدد که دلائل جدید لازم دارد به چه ماده و دلیلی اعمال کنم
باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیقی نیازمند برسی اوراق و احکام مربوطه و گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید