مشاوره حقوقی رایگان - رونده رسیدگی به پرونده

سلام.
پرونده بنده درمورد قطع اشجار مثمر که دردادگاه بدوی رای آورده بود متاسفانه درشعبه تجدید نظر قطع کننده برائت گرفت دلیل برائت ،تناقض شهادت شاهدان درپاسگاه ودادگاه ذکر شده بود درحالی که درپاسگاه سرباز وظیفه شهادت شهود را نوشت و شاهدان بدون مطالعه امضا نمودند وتناقض ازاین ناحیه تقریر هست.
تقاضای اعاده دادرسی نمودم پرونده از دیوان به دادگستری استان آذربایجان شرقی بازگشته.
سوال اینجاست روند رسیدگی چطوری خواهد شد.
آیا شعبه هم عرض رسیدگی می کند؟
یا همان شعبه صادر کننده برائت؟
ممنون

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دادگاه صادرکننده حکم قطعی رسیدگی‌میکند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر دیوان با اعاده دادرسی موافقت نماید پرونده به شعبه هم عرض ارسال خواهد شد
و شعبه هم عرض دوباره به موضوع رسیدگی خواهد کرد و