مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش رای دیوان عدالت اداری توسط هیات هم عرض

با سلام. من با یک شرکت به عنوان پیمانکار قرارداد داشتم و در ضمن بیمه تامین اجتماعی نیستم و تامین اجتماعی مبلغی بابت قرارداد از من اخذ نموده است. با شکایت در دیوان و پس از طی مراحل قانونی دیوان رای به نفع پیمانکار یعنی بنده داده است. اما هیات هم عرض رای را نپذیرفته است و فقط حدود یک درصد مبلغ را پذیرفته و عودت داده است. آیا بنده باید مجددا در دیوان طرح شکایت کنم و چگونه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
منظور ازهییت هم عرض کدام مرجع است؟مرجع اداری بایدازرای صادرتبعیت نماید