مشاوره حقوقی رایگان - تضییع حقوق معلمان دکتری

با سلام و احترام
حدود 2400 معلم با مدرک PhDدر آموزش و پرورش کار می کنند. مطابق ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت: "ماده 8 ـ حقوق و فوق العاده شغل دارندگان مدارك تحصيلي دكتري و فوق ليسانس و مدارك همطراز از لحاظ استخدامي ، كه در مراكز و يا واحدهاي آموزشي ، مطالعاتي و تحقيقاتي دستگاههاي مشمول اين قانون اشتغال به كار دارند نبايد از هشتاد درصد (80%) مجموع حقوق و فوق العاده شغل كاركنان مشابه مشمول قانون اعضاي هيات علمي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي كمتر باشد ." نبایستی حقوق این معلمان کمتر از 80 درصد اعضاي هيات علمي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي باشد.
در سال 1386 این قانون باطل شده و قانون مدیریت خدمات کشوری جایگزین شده که هیچ ماده مشابهی در ان گنجانده نشده است.
سوال ما از شما اینست که بر چه اساسی ما می توانیم به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم و به حق و حقوق خود برسیم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر قانون حذف شده پس حقی ایجاد نگردیده که مطالبه شود.

پرسشگر :

اگر مجلس و نمایندگان با تصویب قانون جدید و لغو قانون قبلی باعث تضییع حقوق این قشر شده باشند نمی توان به دیوان شکایت کرد

یک وکیل

از مجلس نمی توانید به دیوان شکایت کنید اما آیا اطمینان دارید که در طرح طبقه بندی این مشکل بنوعی حل نشده است؟