مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت

باسلام. ببخشید من میخوام بدونم شکایتم به دست دیوان عدالت رسیده یا نه بنظرتون چیکار کنم؟ شماره تماس هم جواب نمیده همش مشغوله. من ساکن شهرستانم...

پاسخ ها :

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

از طریق دفاتر دیوان در شهرتون پیگیر باشید. و از طریق سامانه ثنا به صورت اینترنتی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام پس از رسیدن به شعبه دیوان وثبت برای شما پیام ارسال میشود بشرطی که سامانه ثنا داشته باشید و یا شماره تلفنتان را درزمان ثبت شکایت قید کرده باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام درشهرستانها هم یک دفاتری دارندکه شکایات ودادخواست هاراازانجابه دیوان ارسال میکنندازانجاپیگیری کنید