مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار جانبازان

باسلام در سال 1375 استخدام سایپا شدم و در سال 1393 به دلیل مشکلات خانوادگی مجبور به بازخرید شدم در سال 96 درخواست بازگشت به کار دادم ولی کمیسیون ماده 16 رای داد که این کمیسیون صلاحیت رای ندارد بخاطر اینکه درصد جانبازی من 15 میباشد و کمیسیون بالای 25 درصد رای میده این در حالی است که برای بازگشت به کار درصد جانبازی ملاک نیست- حالا سایپا هم به همین رای نگاه کرده و با بازگشت بنده موافقت نمیکنه - آیا راهی برای رسیدن به این امتیاز هست - چون هرکجا میرم میگن قانون تصویب کرده جانبازان میتونند یکبار عودت به کار شوند. اگه بین دوستان وکیل کسی هست که میتونه لایحه ای تنظیم کنه که بتونم به دیوان عدالت اداری بدم و رای بگیرم ممنون میشم راهنمائی بفرمائید/ با تشکر

پاسخ ها :

روح اله احمدی

روح اله احمدی :

استان :

سلام .قانون حمایت از ایثار گران ملاحضه کنید ببینید مشمول کدوم بند میشوید

روح اله احمدی

روح اله احمدی :

استان :

سلام تماس بگیرید تا بگم خدمتتون