مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری و اداره راه و شهرسازی

با سلام.قطعه زمینی در حریم راه 38 متری کمربندی یکی از شهرهای استان گیلان داریم. سند شش دانگ داره. چندسال هست با شهرداری و اداره راه نامه نگاری انجام میدیم که تکلیف زمین رو مشخص کنید. اگر حریم هست ضرر و زیان زمین رو به ما بدین. اگر نیست اجازه ساخت بدین...هر بار اعلان میکنن که در حریم 38 متر کمربندی هستین و اجازه ساخت ندارین. چون در طرح تفصیلی شهرداری قرار داره. ما هم پول خرید نداریم. اولندش که شکایت کنین ما سند شمارو بدلیل اینکه بعد از ساخت کمربندی سند گرفتین باطل میکنیم. بعدا اگر هم تازه بخوایم بخریم ازتون حداقل ده سال طول می کشه چون شهرداری پول نداره. از طرفی هم برای سر چرخاندن من شهرداری نامه زده به اداره راه تا دقیقا حریم کمربندی رو مشخص کنید. اداره راه هم از استان نامه زده و حریم رو مشخص کرده. باز هم شهرداری میگه من این جواب رو قبول ندارم..تکلیف چیه آیا میشه به دیوان عدالت اداری شکایت کرد تا از حق و حقوق و ضرر و زیان خودم دفاع کنم و به نتیجه برسم یا نمیشه؟ طرح شکایت خاصی نیازه یا فقط همون برگه درخواست رو پر کنیم و همین شرح رو داخل برگه قید کنیم به نتیجه می رسیم؟ با تشکر

بابت زمین کمربندی و حریم بودن سوالی پرسیدم...
جناب آقای جواد قرشی منظور از تامین دلیل با جلب نظر کارشناس چیه؟ لطفا بیشتر راهنمایی کنید.شهرداری و راه و شهرسازی توسط نامه به هم پاسکاری میکنن.هیچ کدام زیر بار نمیرن که وضعیت رو روشن کنن.فقط میگن جز طرح تفصیلی شهر هست.شما 38 متر عقب نشینی کنین ..متاسفانه کلا زمین داخل 38 متر هست.شهرداری و اداره راه میگن زمین رو همینجوری بذارین تا یک اداراه ای بر فرض اگوی فاضلاب از آنجا رد کنن و زمین رو از شما بخرن.در غیر این صورت هیچ حقی ندارین که در زمین ساخت و ساز کنین.با این تفاصیر چه باید کرد؟ نامه های شهرداری و اداره راه موجود هست..میشه به آنها استناد کرد و در دیوان شکایت کرد و محکومشون کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اگر زمین شما در محدوده شهر است و مجری جاده شهرداری بوده باید علیه شهرداری جهت اخذ وجه زمین در صورتی که در حریم باشد در دادگاه عمومی اقدام کنید و مقدار حریم برای جاده های یک طرفه ( جاده هایی که یک لاین رفت و یک لاین برگشت دارد) 38 متر از آکس وسط بین دو جاده به هر طرف است اگر داخل این 38 متر باشید میتوانید درخواست پول زمین خود را کنید.

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

ابتدااظهارنامه.سپس در دیوان عدالت طرح دعوی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر ملک در طرح قرار دارد طبیعی ست که اجازه ساخت و ساز نداشته باشید ولی می توانید بابت زمین از شهرداری مطالبه وجه کنید...