مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت کارگر مغازه

باسلام من کارگری در مغازه داشتم که برای من کار می کرد.چون مسافرت زیاد می رفتم مغازه به او سپرده بودم .در زمانی که من نبودم کارگرم مشتری گرفته بود بدون هماهنگی من و از او پول گرفته بود که در غیاب من براش از اجناس مغازه ما استفاده کند برایش کار کرده بود .وقتی من از سفر برگشتم متوجه شدم که او پول را گرفته وبه جیب زده من با زحمت پول از او گرفتم . آیا او مرتکب خیانت در امانت شده و من می توانم از اوشکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت عنوان سرقت و یا اگر مال در دستش امانی بوده خیانت در امانت قابل پیگیری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به توضیحاتی که ارایه داده‌اید بله و اقدام کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دلایل کافی داشته باشید به جرم خیانت در امانت یا سرقت قابل شکایت و پیگیری است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ولی پول گرفته شده‌است از وی دیگر بهتر است پیگیری نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام تحت عنوان سرقت قابل شکایت است برای خیانت در امانت می‌بایست ارکان امانت مشخص شود