مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت کارگر

سلام، من تو مغازه‌ام یک کارگر داشتم 10 ساله، داشتم. کار میکرده پیشم و حالا تازه فهمیدم، داره از دخل پول می‌دزده. دوربین فیلم 1 ماه ضبط می‌کرده. ازش 30 فقره فیلم دزدی دارم. 2 تا خونه ی 3 طبقه داره، 2 تا ماشین داره، 3 تا موتور داره و 4 تا زمین داره. اول آبدارچی تو دادگاه بودش، حالا منشی قاضی تو دادگاهه. هر جور که حساب کنی اینا رو، حتی یه واحد خونه نمی‌تونه با حقوق خودش بگیره. من الان باید چیکار کنم؟ لطفا یه راهنمایی می‌کنید؟ می تونم ازش چیزی بگیرم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با استناد به فیلم های دوربین مداربسته شکایت خیانت در امانت و استرداد مبالغ را بخواهید