مشاوره حقوقی رایگان - دزدی کارگر از مغازه با استناد به فیلم دوربین مدار بسته

با عرض سلام. چند روز پیش متوجه شدم فروشنده ام که خانم 40 ساله هست از مغازه من دزدی میکند. مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی است و وقتی دوربین ها رو چک کردم دیدم هم پول نقد از مشتری ها میگیرد در جیب میگذارد و هم شب موقع بستن مغازه جنس از مغازه میدزدد و بیرون میبرد. توسط ضبط صدا که دارم از همه ی مشتری ها تقاضای پول نقد به جای کارت کشیدن میکند و هم جنس ها رو به قیمت خیلی پایین تر به مشتری ها میدهد. در مغازه ام اقدام به خریدن تریاک میکند و اعتراف کرده برای مصرف شخصی اش بوده است. ولی متاسفانه دوربینم 10 روز رو فقط ذخیره میکند. در این 10 روز حدود 100 تا فیلم دزدی از او دارم که حدودا هر روز یک میلیون پول نقد با کلی وسایل می دزدید. روزی که بازداشت شد یک و نیم میلیون پول نقد و 5 میلیون اجناس مغازه از کیف او کشف کردند. از منزل او هم 40 میلیون از اجناس مغازه ام رو کشف کردند. قاضی برای او 400 میلیون قرار صادر کرد و الان چند روز هست وثیقه گذاشته است و از بازداشتگاه بیرون اومده است. در ضمن به 6 ماه سرقت اعتراف کرده است ولی میگوید فقط اجناس همونی بود که در خونه ام بود و پول نقد هم میگوید کلا 6 الی 7 میلیون تا الان برداشتم ولی کاملا از دزدی های این 10 روز مشخص هست که خیلی خیلی بیشتر از این ها دزدیده‌ است. من هم به دلیل زیاد بودن جنس مغازه ام و ریز بودن اجناس هیچ آماری ندارم. میخواهم بدونم چطوری محاسبه میشود؟ من ادعای 500 میلیون خسارت کردم و مطمئنم حداقل 300 میلیون رو برداشته است. میشود راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

تنها راه درصورت کتمان اجناس مورد ادعائی شما یک.بازجوئی فنی پلیس آگاهی است
دوم برای اثبلت ادعا باید صورت اجناس رو ارائه بدید.
شما قبلا باید با فهرست کردن اجناس مغازه را فروشنده تحویل می دادید.