مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج

سلام وقتتون بخیرمن و اقایی در تاریخ آبان ماه سال جاری درحضور خانواده ها که خودشون عاقد اورده بودن عقددائم انجام دادیم و رونوشت گرفتیم وفیلم ها موجوده تا به محضرمراجعه و ثبت کنیم هربارایشون بهانه اوردن والان شروط عجیب و بی پایه میزارن که بیان ازمایشکاه و من شک دارن که ایشون اعتیاد داشته باشه الان میخوام ب دلیل توهین و ازارهاشون مهریه هم ازشون بگیرم ایا با درخواست ثبت واقعه ازدواج میتوانم?

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید برای ثبت ازدواج درخواست دهید و مهریه نیز قابل مطالبه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اثبات وقوع عقد به نظر راه حل درستی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
باید ابتدا زوجیت شما در مراجع قضایی اثبات گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ابتدا باید اثبات وقوع عقد نکاح ثبو شود شرایط آن ثبات شود سپس فکر مهریه باشید و کارهای مربوطه را انجام دهید