مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو توقیف شده برای مهریه

ماشین همسرم رو به جای مهریه توقیف کردم مزایده اش چطور انجام میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از کارشناسی طبق قانون از طریق مزایده به فروش می رسد

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

ماشین کارشناسی و تعین قیمت میشود . روز مزایده مشخص واعلام میگردد .طی برنامه مزایده مال به بیشترین پیشنهاد فروخته میگردد. اچرای احکام نه درصد از پول بدست امده را بر میدارد و بقیه ان را به شما پرداخت میکند. فقط شما باید پیگیری کنید که کار دنبال شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد طی مراحل کارشناسی به مزایده گذاشته میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خودرو کارشناسی می‌شود و به قیمت کارشناسی و قیمت اعلام شده بیشتر اگر طلبه ای داشته باشد فروخته می‌شود مهریه شما از محل فروش آن به شما پرداخت میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اجرای احکام مربوطه موضوع را دنبال کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید کارشناسی و تعیین قیمت شود و سپس براساس قوانین و مقررات اجرای احکام به بالاترین قیمت واگذار می شود.