مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام و عرض ادب خدمت عالیجنابان عزیز
همسر بنده پس از به اجرا گذاشتن 20 عدد از سکه های مهریه خودروی بنده را که رانایی مدل 94 میباشد را توقیف نمود و از آذر 98 در پارکینگ میباشد چندبار به شعبه اجرای احکام دادگاه خانواده مراجعه نمودم و اعلام کردم که ایشان را وادار به فروش خودرو کنند ولی این خانم نه درخواست مزایده خودرو را میدهد نه حاضر است رفع توقیف نماید ، با توجه به اینکه هزینه پارکینگ تا روز خروج بر عهده اینجانب است چطور میتوانم راسا برای مزایده اقدام کنم؟ یا اگر راهکاری هست لطفا اعلام کنید
با تشکر

پاسخ ها :

مزایده خودرو توقیف شده برای مهریه مزایده خودرو برای مهریه توقیف خودرو برای مهریه مزایده خودرو مهریه توقیف خودرو مزایده خودرو