مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت خسارت تصادف

سلام من با ماشین برادرم تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و میزان خسارت از سقف بیمه ام 200 تومن بیشتر شده شخص مقابل بنده برای طلب خسارت میتونه ماشینی دست من بوده و تصادف کردم ولی به اسم برادرم هست توقیف اموال کند؟ با توجه به این که هیچی به نام من نیست و حقوقم حدودا 16 تومان است و ماهی 14 تومان هزینه و اقساط دارم خودم چطور میشه خسارت رو اقساطی کرد و چقدر میفتد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیرمی‌بایست به صورت اقساط پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست اعسار دهید تا قسط‌بندی درستی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر امکان توقیف اموال دیگران وجود ندارد