مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مازاد تصادف رانندگی

حکم توقیف نیسان کارم راگرفته اند حدود 80میلیون بدهکارم کرده نه پول دارم نه ماشین چکاری میتوانم بکنم جلبم راهم گرفته ترس دارم چه کاری باید انجام شود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت تقسیط بدهی دادخواست اعساردهید. خودرو اگر وسیله کار باشد قابلیت رفع تو قیف دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وسیله کارتان است اعتراض کنید و اعلام کنید که خودرو وسیله امرار معاش مستثنیات دین محسوب می شود