مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به پرداخت خسارت در تصادف

سلام
بابت تصادف بنده که یکسال پیش اتفاق افتاده بود اینجانب محکوم به 100میلیون شدم و این که اعتراض میزدم که مقصر حادثه نیستم یک سال طول کشیده شد.
آیا دادگاه برای محکوم اینجانب که شدم چطور دریافت میکند ؟
از طریق توقیف خودرو بنده که جزء اموال من می‌شود و به مزایده گذاشته میشود چون جز خودرو اموال دیگری ندارم و یک حقوق ماهانه.
یا اینکه خودرو بنده به میزان 100میلیون مالی بیمه کردم و از طریق بیمه دریافت میکند؟
و میتونم خودرو را به کسی دیگر انتقال دهم و جز اموال من نشود؟

پاسخ ها :

امین فخری

جناب آقای امین فخری :

سلام خسارت از بیمه پرداخت میشه اگ مبلغ بیشتر از تعهدات بیمه باشد مابه‌التفاوت خودتون پرداخت میکنید
و اگر توانای پرداخت نداشته باشید میتونید تقاضا اعسار بدید ک اقساط پرداخت بشه

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خسارت تا حد بیمه از بیمه دریافت می‌شود _اعسار بزنید_خیر