مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس ملک

با سلام و احترام
در یک مورد پرونده ربوی که ملکی به گرو گذاشته شده بود، کارشناس یک و سه و پنج نفره قیمت ملک گرویی را بین 42 درصد تا 100 درصد مبلغ مندرج در مبایعه نامه تایید نمودند.
قیمت در مبایعه صوری 5 میلیارد تومان
کارشناس یک نفره 10/5 میلیارد
کارشناس سه نفره که دو نفر 7/2 میلیارد و نفر سوم با اختیار از سوی بازپرس به عنوان کارشناس خبره قیمت 10/5 را تایید نمود
کارشناس پنج نفره بالاتفاق قیمت 8 میلیارد.
1. لطفا بفرمایید طبق قانون ارزش چند درصد بیش از مندرج در مبایعه نامه باشد مشخص می‌شود که مبایعه نامه مشکل دارد؟
2. با نظرات فوق، آیا ربا ثابت می شود؟
بازپرس منتظر نظر کارشناس 5نفره بود که آمد.
قبلا گزارش اطلاعات.شهود و ... در پرونده ثبت گردیده و بازپرس محترم پرونده، فقط منتظر ارزش قیمت واقعی ملک در زمان ربا بودند.
ممنون و سپاس گزارم.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اول اظهارنامه به اشخاص بدهین
بعد لایحه دفاعیه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای تحقق جرم ربا شرایط خاصی لازم است