مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد روی پرونده

با سلام
من از همسایه بابت مزاحمت ملکی شکایت کردم . و با توجه به شهادت همه همسایه ها و مدارک و اقرار ضمنی خودش محکوم شد و بعد اعتراض زد در دادگاه تجدید نظر هم دوباره محکوم شد .
الان لج کرده بدتر اذیت میکند و دوباره یک سری مدارک جمع کردم و استشهاد کل ساختمان هم گرفتم که ایشان بعد از محکومیت لج کرده و بدتر اذیت میکند.
دوباره روی همان پرونده قبل میشود اقدام کرد یا دوباره از اول باید همه راه ها رو برم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مزاحمت از دعوی سه گانه است لذا در صورت محکومیت و تکرار مجدد به استناد قانون مجازات اسلامی مشمول حبس می‌شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر محکوم به اقداماتی یا خودداری از اعمالی شده و از رای اطاعت نمی کند مدارک خود را به اجرای احکام دادگاه اولیه ببرید